Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stichting de Pijler

Stichting de Pijler heeft per 1 januari 2018 haar werkzaamheden overgedragen aan het Huis voor de Zorg. Onder de naam “de Pijler” worden de werkzaamheden voortgezet en wordt uitvoering gegeven aan het door de Provincie Limburg goedgekeurde werkplan 2018.

Deze website van Stichting de Pijler zal binnenkort worden verwijderd. Alle informatie kunt u dan vinden op de website www.depijler.nl

Meer informatie kunt u vragen via mail depijler@huisvoordezorg.nl of bellen met de coördinator Benoît Hameleers: 046-4208159 of 06-46113901.