Archives

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Spreekuur – en Advieswerk

Stichting de Pijler ondersteunt lokale spreekuren rondom sociale zekerheid.

Dit doet zij door middel van het organiseren van scholing, financiƫle ondersteuning en het trainen van spreekuurvaardigheden van de vrijwilligers.

Vanuit ervaringsdeskundigheid en scholing geven vrijwilligers wekelijks advies omtrent sociale zekerheid.
Dit gebeurt in 3 regio’s: noord, midden en zuid Limburg.

Daarnaast is er een provinciale helpdesk die op dit moment in Hoensbroek wordt onderhouden. Ook hier kunnen mensen terecht met vragen omtrent sociale zekerheid. Zij worden dan doorgestuurd naar het juiste spreekuurpunt.

Waar deze spreekuren plaatsvinden vindt u onder Waar zijn wij – spreekuren.